Clienti & Parteneri

CLIENTII NOSTRI De la infiintarea sa pana in prezent, compania noastra a elaborat si dezvoltat peste 200 de proiecte de succes, complexe, in diferite domenii de activitate, finantate prin masuri specifice ale programelor de finantare.

Datorita experientei acumulate de-a lungul anilor si a profesionalismului de care a dat dovada, Prim Consulting Group detine un portofoliu solid si diversificat de clienti, ce este in continua crestere de la an la an. Societatea a dezvoltat si parteneriate cu mai multe autoritati locale, cat si unele ONG-uri pentru elaborarea documentatiilor necesare accesarii de finantari nerambursabile. Consideram ca ne-am atins scopul, atunci cand clientii nostri s-au declarat multumiti de eforturile pe care le-am depus.

Proiectele nostre sunt multe si complexe, dar vom incerca sa facem o scurta prezentare a acestora, cel putin valorica si pe domenii de aplicabilitate:

Hotărârea Guvernului Nr. 1164/2007 (cu modificarile ulterioare) Privind Acordarea Ajutoarelor De Minimis -Peste 50 de proiecte cu valori intre 100.000 si 200.000 Euro.

Programul Operational Regional -Peste 30 de proiecte cu valori intre 200.000 si 15.000.000 Euro. Program Operational Sectorial Pentru Cresterea Competitivitatii Economice -Peste 30 de proiecte cu valori intre 200.000 si 15.000.000 Euro (dintre care patru proiecte cu valori mari in domeniul energiei regenerabile POSC CCE AXA 4 DMI 4.2). H.G. nr.1680/2008 pentru instituirea unei scheme de ajutor de stat privind asigurarea dezvoltării economice durabile -Cel putin cinci proiecte cu valori de peste 5.000.000 Euro.  Programul National de Dezvoltare Rurala -Peste 30 de proiecte cu valori intre 200.000  si  2 .000.000 Euro. Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane – POSDRU -Peste 10 proiecte elaborate, in unele din acestea, societatea noastra avand rol de partener. Programul Operational Sectorial de Mediu – POS Mediu -Proiecte elaborate in domeniul dezvoltarii sistemelor durabile de management al deseurilor , prin imbunatatirea managementului deseurilor si reducerea numarului de zone poluate istoric. Programul Operational pentru Pescuit – POP -Proiecte elaborate pe diferite axe prioritare ale programului.

Multumirea clientilor nostri este motivatia pentru a continua acest drum complex si provocator al derularii de proiecte cu fonduri nerambursabile. Avem posibilitatea de a pune la dispozitie, oricand, la cerere, recomandari din partea clientilor nostri.

PARTENERII NOSTRI

Pentru a oferi servicii intergate si intrucat pretuim timpul clientilor nostri, alaturam echipei noastre, colaboratori specialisti in toate domeniile conexe elaborarii si implementarii de proiecte cu fonduri nerambursabile, cum ar fi: proiectanti, tehnologi, specialisti in achizitii publice, auditori financiari, specialisti in audit tehnic specific proiectelor din domeniul tehnologiei informatiei etc.

Recomandari

Amcorom Net
Etichete Flexo
Genesys Fertility Center
Metesan
Perfect Care Distribution
Tiurenlau Hotel Management
0757.575.000