Clienti & Parteneri

 

CLIENTII NOSTRI
De la infiintarea sa pana in prezent, compania noastra a elaborat si dezvoltat peste 200 de proiecte de succes, complexe, in diferite domenii de activitate, finantate prin masuri specifice ale programelor de finantare.

 

Datorita experientei acumulate de-a lungul anilor si a profesionalismului de care a dat dovada, Prim Consulting Group detine un portofoliu solid si diversificat de clienti, ce este in continua crestere de la an la an. Societatea a dezvoltat si parteneriate cu mai multe autoritati locale, cat si unele ONG-uri pentru elaborarea documentatiilor necesare accesarii de finantari nerambursabile.
Consideram ca ne-am atins scopul, atunci cand clientii nostri s-au declarat multumiti de eforturile pe care le-am depus.


Proiectele nostre sunt multe si complexe, dar vom incerca sa facem o scurta prezentare a acestora, cel putin valorica si pe domenii de aplicabilitate:


Hotărârea Guvernului Nr. 1164/2007 (cu modificarile ulterioare) Privind Acordarea Ajutoarelor De Minimis
-Peste 50 de proiecte cu valori intre 100.000 si 200.000 Euro. 

Programul Operational Regional
-Peste 30 de proiecte cu valori intre 200.000 si 15.000.000 Euro.
Program Operational Sectorial Pentru Cresterea Competitivitatii Economice
-Peste 30 de proiecte cu valori intre 200.000 si 15.000.000 Euro (dintre care patru proiecte cu valori mari in domeniul energiei regenerabile POSC CCE AXA 4 DMI 4.2).
H.G. nr.1680/2008 pentru instituirea unei scheme de ajutor de stat privind asigurarea dezvoltării economice durabile
-Cel putin cinci proiecte cu valori de peste 5.000.000 Euro. 
 Programul National de Dezvoltare Rurala
-Peste 30 de proiecte cu valori intre 200.000  si  2 .000.000 Euro.
Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane - POSDRU
-Peste 10 proiecte elaborate, in unele din acestea, societatea noastra avand rol de partener.
Programul Operational Sectorial de Mediu - POS Mediu
-Proiecte elaborate in domeniul dezvoltarii sistemelor durabile de management al deseurilor , prin imbunatatirea managementului deseurilor si reducerea numarului de zone poluate istoric.
Programul Operational pentru Pescuit - POP
-Proiecte elaborate pe diferite axe prioritare ale programului.


Multumirea clientilor nostri este motivatia pentru a continua acest drum complex si provocator al derularii de proiecte cu fonduri nerambursabile.
Avem posibilitatea de a pune la dispozitie, oricand, la cerere, recomandari din partea clientilor nostri.

 

PARTENERII NOSTRI

Pentru a oferi servicii intergate si intrucat pretuim timpul clientilor nostri, alaturam echipei noastre, colaboratori specialisti in toate domeniile conexe elaborarii si implementarii de proiecte cu fonduri nerambursabile, cum ar fi: proiectanti, tehnologi, specialisti in achizitii publice, auditori financiari, specialisti in audit tehnic specific proiectelor din domeniul tehnologiei informatiei etc.