Despre noi

PRIM CONSULTING GROUP este o companie romaneasca, infiintata in anul 2003, cu scopul de a oferi servicii de consultanta specializata in domeniul accesarii fondurilor europene, al ajutoarelor de stat, precum si in cel al studiilor de piata si marketing.

In toti acesti ani Compania noastra a elaborat si dezvoltat peste 200 de proiecte de succes , complexe, in diferite domenii de activitate, finantate prin masuri specifice ale programelor de finantare.


MISIUNEA NOASTRA
Misiunea noastra este sa asistam clientii in obtinerea de rezultate cantitative si calitative, oferindu-le sprijin si ajutandu-i in implementarea solutiilor.
Lucram cu pasiune si interesele clientilor nostri sunt primordiale. In plus, suntem deschisi, energici, creativi si tindem spre perfectiune.
PRIM CONSULTING GROUP a optat pentru continuitate, pentru oferirea de servicii integrate de inalta calitate clientilor sai, dedicare si loialitate.
Reusim sa oferim servicii de calitate, imbinand experienta tinerilor specialisti cu problemele clientilor.
Suntem alaturi de client pana la final de proiect, pana la materializarea acestuia completa, pana la ultima decontare cu autoritatea contractanta si in perioada de monitorizare a acestuia. Avem colaboratori specialisti in toate activitatile aferente elaborarii si implementarii unui proiect, alaturi de specialistii nostri in management de proiect, alaturam echipei proiectanti, tehnologi, specialisti in achizitii publice, auditori financiari, pana la specialisti in audit tehnic specific proiectelor din domeniul tehnologiei informatiei.

VALORILE NOASTRE
Promovam o incredere mutuala prin impartasirea valorilor, ca element de succes in relatia de parteneriat stabilita cu clientii nostri.
Noi acordam o importanta deosebita vlorilor companiei ce reprezinta de fapt  valorile personale ale fiecarui membru din echipa noastra. Abordarea noastra si conduita in afaceri sunt, intotdeauna, in conformitate cu valorile noastre. Acestea asigura o baza solida pe care ne-am construit compania si ne diferentiaza de concurenta noastra, intr-un mod exceptional.

Onestitatea, responsabilitatea, transparenta si profesionalismul sunt elementele de baza ale companiei noastre, care creeaza pentru noi mediul desfasurarii activitatii noastre, la cele mai inalte standarde posibile. Stim ca este singura cale pentru o dezvoltare solida si trainica.

EXPERIENTA

Cele peste 200 de proiecte elaborate de noi nu sunt doar o cifra, ci reprezinta multe ore de activitate intensa in procesul de dezvoltare al fiecarui proiect, de la idee pana la materializarea completa a acestuia,  toate aceste lucruri formand bogata noastra experienta  de-a lungul timpului. Aceasta experienta are ca rezultat rapiditatea in a gasi solutii in orice problema ce poate aparea in procesul de dezvoltare a unui proiect.
Elaborarea si implementarea de proiecte cu finantare nerambursabila, implica o serie de riscuri si detalii ca trebuie gestionate cu atentie si implicare. Efortul depus de fiecare specialist al nostru, pentru a indeplini in mod corespunzator fiecare sarcina ne indreptateste sa afirmam faptul ca suntem o companie care respecta termenele limita angajate si duce la bun sfarsit proiectele asumate. Suntem fideli scopului urmarit,  prin atingerea obiectivelor fiecarui client. Experienta noastra este rezultatul calitatii serviciilor oferite. Abilitatea noastra de a evita punctele critice in managementul proiectelor, este un plus de valoare dobandit in timp. Energie, talent, resurse si imaginatie, la care se adauga un simt practic deosebit, sustinut de cunostinte solide in managementul proiectelor, toate acestea ne fac parteneri de incredere in accesarea de fonduri nerambursabile.

INTELEGERE
Avem intelegere fata de problemele clientilor si ne asumam responsabilitatea de a obtine rezultatele scontate.
Echipa manageriala a socieatii noastre intelege ca problemele clientilor sunt diversificate, iar o buna colaborare cu acestia asigura succesul dorit. Personalul nostru este inalt calificat, instruit pentru a intelege necesitatea concentrarii eforturilor specifice managementului de proiect.

0757.575.000